Your strategic innovation agency

Kik dolgoznak a Catapult innovation labben?

A csapatban közgazdász, üzleti antropológus, marketingszakember, ingatlanpiaci szakértő, grafikus, pszichológus és szociológus több mint 10 éve azon dolgozik, hogy a kutatási eszközökkel begyűjtött adatok alapján sikeres és mindenki számára előremutató megoldásokat ajánljon ügyfeleinek a marketing, a szervezeti optimalizáció és az üzleti tanácsadás területén.


Rajczy Gábor
igazgató / innováció és stratégia

Gábor 10 évig volt újságíró és szerkesztő, 10 éve ügynökségi vezető: kérdezni nagyon tud és a válaszok alapján a csapatot nagyszerű teljesítményre sarkallja.

Kántor Barbara
igazgató / innováció és kutatás

Barbara mindenki másnál gyorsabban látja át a helyzetet, néha még a kollégáinak is nehéz követniük. Kutat, tanít, tervez és rajta tartja a szemét a popkultúra és a fogyasztói trendek minden rezdülésén.

Balázs-Virágh Zsófia
Innovation Manager

Zsófi soha nem késik és az ügyfél sem késhet nála a fontos válasszal vagy döntéssel. Kell ennél több?

Czifra Vera
vezető kutató

Vera akár egy kutatásban merül el, workshopot tart, ügyfeleket coachol vagy akár agilis szervezetet fejleszt, következetesen a legjobb teljesítményt nyújtja. Lelkesedése ragadós!

Lengyel Csaba
vezető grafikus

Csaba a minimalizmus királya volt, most már színesebb dolgokat is tud tervezni. Eddig minden ügyfél rájött (van, aki csak tervezési folyamat közepén), hogy vizuális látásmódjával nem érdemes vitatkozni.

Spengler László
fotó és videó

Lacinak mindegy, hogy építkezést kell time lapse-ben prezentálni, ügyfélpartin kell a londoni CEO-t félig tele pohárral fotózni, shadowingban kell arc nélkül rögzíteni, Laci megoldja. És milyen jól!