Your strategic innovation agency

Kreatív IQ-teszt: Tudd meg, mennyire vagy taktikus gondolkodó!

Rewire.

Rethink.

Reimagine.

Miért érdemes fejleszteni a kreatív gondolkodást, vállalkozóként vagy vezetőként? Töltsd ki a tesztet és megtudod milyen a problémamegoldó stílusod és hogyan lenne érdemes fejleszteni a kritikus gondolkodásod!

Gondolkodtál már azon, hogy vannak, akik könnyedén, olykor igen váratlan módon oldják meg az eléjük kerülő problémákat? Szeretnél kitörni a hagyományos gondolkodásmódból, kreatívabb lenni, de nem tudod, hogyan kezdj neki? A MIND/SHIFT teszt megmutatja, milyen a problémamegoldó stílusod és hogyan érdemes fejlesztened a kritikus gondolkodási készséged!

IRÁNYELVEK A TESZTHEZ

  • Szánj rá időt: a teszt 25 kérdésből áll, és körülbelül 20 percet vesz igénybe.
  • Legyél őszinte magaddal: a kérdésekre az első gondolatod alapján válaszolj, ne pedig úgy, ahogyan szeretnéd, hogy megítéljenek.
  • Nincs helyes vagy helytelen válasz! Ez a felmérés arra szolgál, hogy feltárja a mindennapokban leginkább jellemző problémamegoldó stílusod.
  • Pontozás: a választásod alapján pontokat kapsz, ami segít meghatározni a problémamegoldó stílusodat. A teszt végén a pontszámaid alapján kapsz egy leírást, amit útmutatóként használhatsz, hogy miképp érdemes továbbfejleszteni a kreatív problémamegoldó képességed.
  • Válaszaid bizalmasan kezeljük és kizárólag az értékelés céljára használjuk fel.


HAJRÁ!